Warsztaty – Odkrywaj siebie i dziel się tym co najlepsze 20-21.05.2023 r.

Marzysz o poczuciu pełni akceptacji siebie i wystarczalności? 

Chcesz być wpierający dla siebie i innych by mogli realizować swoje cele? 

Pragniesz zbudować nowy obraz siebie, który jest nieskażony zewnętrznymi przekonaniami? 

 

Warsztaty: “Odkrywaj siebie i dziel się tym co najlepsze” są dla Ciebie, jeśli: : 

  • Pracujesz z dziećmi i młodzieżą w edukacji pozaformalnej i formalnej, 
  • Chcesz się rozwijać (jesteś nauczycielem, wychowawcą, pedagogiem, psychologiem szkolnym, kuratorem społecznym czy rodzinnym, instruktorem OHP) 
Na warsztatach nauczysz się:
  • samodzielnego projektowania, prowadzenia i podsumowania zajęć dla dzieci i młodzieży w edukacji pozaformalnej, 
  • tworzenia struktury zajęć – pojedynczych spotkań, modułów i cyklów zajęć i dostosowania ich do potrzeb osób uczestniczących w zajęciach, 
  • dokonywania ewaluacji nakierowanej na rozwój osób uczestniczących w zajęciach 
  • organizowania domknięcia grupowych lub indywidualnych procesów rozwojowych, 
  • wykorzystania potwierdzonych umiejętności w pracy związanej z prowadzeniem zajęć dla dzieci i młodzieży o określonej przez siebie tematyce, 
  • pracy metodą projektową i realizowania miniprojektów z młodzieżą, 
  • rozwijania kompetencji społecznych u młodych ludzi. 
Program:

Moduł I – Budownie autorytetu
Moduł II – Samoakceptacja 
Moduł III – Trudne emocje
Moduł IV – Perfekcyjny brak perfekcji
Moduł V – Samowspółczucie I życzliwość
Moduł VI – Wyrażanie siebie
Moduł VII – Techniki i prawa asertywności
Moduł VIII – Wewnętrzne blokady I Autosabotaż
Moduł IX – Nowy obraz siebie i bycie darem dla innych 

Warsztaty poprowadzi Gosia Zielińskapsychoterapeutka, tutorka i superwizorka.

Termin:

20-21.05.2023 r.
w godzinach od 9:00 do 18:00. 

Adres: 
Campus Bemke
Krakowska 4, Klecza Dolna 34-124 Klecza Górna
 

Szkolenie jest bezpłatne. 

Ilość miejsc ograniczona ( 20 osób), decyduje kolejność zgłoszeń . 

  

Podczas szkolenia przewidziano dwie przerwy kawowe z poczęstunkiem oraz dłuższą przerwę obiadową. 

   

 

Zapisz się na newsletter